Contactgegevens:

Bouwbedrijf Martens & de Boer
Neem contact op met:

Martens & de Boer

Plameco Vakbedrijf

Copyright 2014 - Martens & de Boer

Over ons

Bouwbedrijf Martens & de Boer is een allround bouwbedrijf die voor zowel bedrijven als particulieren werkt. Het bedrijf beschikt over een netwerk van vakmensen, zoals metselaars, stukadoors, loodgieters en elektriciens, welke worden ingezet wanneer nodig.

“Kwaliteit tot in de puntjes” is ons motto. Hierbij werken we nauw samen met onze opdrachtgever, aangezien uw wensen voorop staan. Met onze kennis en expertise kunnen wij ervoor zorgen dat uw wensen een vorm gaan krijgen, of het nu gaat om een dakkapel, aanbouw, renovatie of anderszins.

Bouwbedrijf Martens & de Boer vindt het belangrijk het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij werken daarom o.a. met briefpapier en hout met het FSC keurmerk en dragen zorg voor een goede afvalscheiding en -verwerking. Ook maken wij o.a. gebruik van goede isolatiematerialen, hoog rendementsglas, en zorgen voor een goede vochtregulatie van de woning.

Voor een eerste kennismaking komen we graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, waarna we u een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.

Bouwbedrijf Martens & de Boer heeft tevens het regioschap voor Plameco plafondsystemen voor de regio's Zaanstreek-Waterland, IJmond en (deels) Amsterdam. Zie hiervoor ook http://plameco.heemskerk.nl . Naast alle werkzaamheden zoals hierboven beschreven, kunt u ook bij ons terecht voor een Plameco spanplafond.

...laatste tweet @MartensDeBoer

Volg ons!