Contactgegevens:

Bouwbedrijf Martens & de Boer
Neem contact op met:

Martens & de Boer

Plameco Vakbedrijf

Copyright 2014 - Martens & de Boer

Dakopbouw

Een mooi vormgegeven en onderhouden dakopbouw is een echte blikvanger van een huis. Met name houten dakopbouwen stralen kwaliteit en luxe uit, maar verdienen extra aandacht in de vorm van onderhoud. Indien dit niet regelmatig wordt uitgevoerd, gaat dit ten koste van de levensduur van de opbouw.
Naast houten dakopbouwen behoort ook een kunststof dakopbouw bij Bouwbedrijf Martens & de Boer tot de mogelijkheden. Het maken van een nokverhoging is een grotere aanpassing van uw woning als het plaatsen van een dakkapel. U kunt bijvoorbeeld een nokverhoging aan 1 zijde van het dak uit laten voeren of voor nog meer ruimtewinst een nokverhoging met kozijnen aan beide zijden van het dak. Voor het plaatsen van een nokverhoging dient u een vergunning aan te vragen.
Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om deze klus voor u te klaren. Dus of u nu een nieuwe dakopbouw wilt of uw bestaande wilt laten opknappen, onze vakkundigheid en ervaring zorgen ervoor dat uw huis er weer zo goed als nieuw uitziet.

...laatste tweet @MartensDeBoer

Volg ons!